Fotografisanje maturanata

Fotografisanje maturanata? Maturantske slike?

APSOLVENT PHOTOGRAPHY

Fotografisanje maturanata čin koji zahtjeva profesionalnu studijsku opremu kao i profesionalnog fotografa  koji će objektivom zabilježiti kvalitetne maturantske fotografije.

Nakon godina truda i zalaganja uloženog u proces školovanja ili studiranja preostaje da svemu tome priložite i profesionalne fotografije koje će na najbolji način krunisati vaše zvanje.  Bez obzira da li sada završavali osnovnu školu, srednju školu ili fakultet sigurno tragate za fotografom koji će opravdati povjerenje vas i vaših kolega i izraditi vaše najbolje maturantske fotografije.

Vaše maturantske slike, pored toga što će Vam poslužiti kao uspomena na jedan od najsretnijih momenata u životu, također će zasigurno krasiti vaš CV i pospješiti ukupan dojam o vama kao ličnosti. Svojstveno za maturantske fotografije je da se one izrađuju u studijskom okruženju sa pratećom studijskom opremom, kako bi se izbjegli svi vanjski uticaji koji ne dozvoljavaju u potpunosti da se fotografije profesionalno edituju. 

Pristup fotografa je također od velikog značaja prilikom samog fotografisanja. Profesionalan fotograf uz svu prateću, profesionalnu i sofisticiranu studijsku opremu zna da je komunikacija sa klijentom presudan faktor koji utiče na kvalitet fotografije, kao i na vaše raspoloženje koje će biti prikazano na fotografiji.

Nudimo Vam

Nudimo Vam profesionalnog fotografa uz svu prateću studijsku opremu (green screen, white screen, grey/black screen , soft box-ove, studijska rasvjeta), koji će izraditi vaše maturantske fotografije. 

Pored studijskog fotografisanja za koje je prirodno da se fotografišete u maturantskim uniformama ili odjelima, nudimo Vam također i fotošuting u prirodi ili na nekoj od atraktivnih lokacija.

Gratis +

Nudimo Vam gratis zajedničku sliku vas i vaših kolega, te isporuku maturantskih fotografija u formatima za društvene mreže. 

USLUGA PODRAZUMJEVA

NAŠ PORTFOLIO
SLIČNI POSTOVI