Snimanje dronom

Snimanje dronom? Snimanje iz zraka?

DRONE SHOOTING

Snimanje dronom ili snimanje iz zraka obogaćuje video snimak kadrovima iz zraka koji donose jednu novu percepciju promotivnog videa koji se snima u  svrhu vašeg promovisanja. Snimcima iz zraka postižemo različite efekte koji sve više u današnjici postaju noramtivom video sadržaja. 

Snimci iz zraka pospješuju sadržaj samog videa u oku posmatrača i čine video zanimljivijim i postižu efekat animiranja publike. Snimanje dronom zahtjeva dobre vremenske uslove, kako bi se postigla što bolja kvaliteta samog videa i prezentovanja sadržaja. 

Snimanje dronom je namjenjeno za kompanije koje žele da prikažu jednu nove dimenziju svoje firme ili njenog kompleksa; za firme koje se bave prodajom nekretnina; za ugostiteljske objekte; za kompanije koje se bave gradnjom kako bi pratili tok radova, ali i za sve poslovne subjekte koji žele da široj publici približe svoj koncept poslovanja.

Pored namjene u svrhe promovisanja pravnih lica, snimanje dronom, je također dosta popularno i kod fizičkih lica koji žele da svoje btine događaje zabilježe snimcima iz zraka.

Nudimo Vam

Nudimo Vam terensko snimanje dronom iz zraka u 4K rezoluciji u srhu snimanja promotivnih video kampanja, snimanja korporativnih video kampanja, snimanja nekretnina, snimanje kompanija iz zraka, snimanje kompleksa firme. Također nudimo i usluge snimanja dronom za fizička lica, koja žele da svoje bitne događaje (vjenčanja, prosidbe, rođendani) zabilježe kadrovima iz zraka.

Postprodukciju video materijala u potrebnim rezolucijama, uređivanje videa za različite društvene platforme i ostale digitalne platforme.

USLUGA PODRAZUMJEVA

NAŠ PORTFOLIO

EKO TVRTKOVAC

SLIČNI POSTOVI