Snimanje vjenčanja

Snimanje vjenčanja? Vaš autobiogrfski film?

WEDDING PHOTOGRAPHY

Snimanje vjenčanja predstavlja čin produkcije vašeg autobiografskog filma. Kadrovi pretočeni u promotivni video čine vaš jedinstven podsjetnik  koji će vam uvijek biti tu kada god poželite iznova prisjetiti se svojih uspomena sa vjenčanja. 

Snimanje vjenčanja kao i fotografisanje pored savremene i sofisticirane opreme zahtjeva profesionalno iskustvo osobe koju ste angažovali da zabilježi kroz fotografiju i video kadrove vašeg vjenčanja. 

Snimak vašeg vjenčanja sam po sebi predstavlja vaš autobiografski film jednog trenutka vašeg života kojeg ćete se rado sjećati. Video snimak sačinjen od različlitih kadrova vašeg vjenčanja, zajedno sa fotografijama, je promotivni video čiji je sadržaj usmjeren na najvažnije i najživotopisnije događaje sa vašeg vjenčanja. Vjenčanje zasigurno spada među životne događaje koji zaslužuju da budu popraćeni okom kamere.

 

Nudimo Vam

Nudimo Vam profesionalno osoblje uz prateću sofisticiranu opremu koje će se pobrinuti da najbitinjii kadrovi sa vašeg vjenčanja budu zabilježeni i pretočeni u promotivni video. 

Naš mobilni tim će se pobrinuti da dođe na vašu adresu i u interakciji sa vama  režisira određene kadrove u skladu sa vašim željama, kako bi u konačnici bili zadovoljni sa promotivnim videom sa vašeg vjenčanja. 

Gratis +

Na sve navedeno dobijate gratis kadrove iz zraka, snimljne dronom, koji će zasigurno obogatiti promotivni video vašeg vjenčanja.

USLUGA PODRAZUMIJEVA

NAŠ PORTFOLIO
SLIČNI POSTOVI