Dizajn bilborda

Dizajn bilborda? Uloga i svrha bilborda?

DESIGN BILBOARD

Dizajn bilborda je od izuzetne važnosti zbog samog svog formata i njegove veličine, kao i prirode namijene za jedan određen vremenski period. Dobro osmišljenim dizajnom bilborda potrebno je steći efekat koji animira podsvijest potrošača i kao takav ostavlja dubok trag u samoj podsvijesti.

Plakati ovih dimenzija svojom namijenom praktični su kada želimo da prenesemo jasan sadržaj i poruku o određenom proizodu ili brendu. Najčešće se postavljaju na mjestima koja su svojstvena za veliku akumulaciju ljudi kako bi se indirektno poslala poruka na što više adresa.

NUDIMO VAM

Nudimo Vam dizajn bilborda čija će idejna riješenja osigurati da se vaša poruka i sadržaj vašeg brenda ili kompanije daleko proširi i ostavi neizbrisiv trag u svijesti potrošača. Pored samog dizajna i tehničke pripreme nudimo Vam mogućnost izrade bilborda u dvije različite dimenzije na standardizovanim papirima ove namijene.

USLUGA UKLJUČUJE

VRSTE BILBORDA

stampa bilborda

BILBORD STANDARD

Bilbord ovih dimenzija je najčešće korišten bilbord u praksi i većina mjesta na koijma se postavljaju odgovaraju ovim dimenzijama. Bilbord se printa na blue back ili PVC folija ovisno o želji trajanja.

izrada bilborda

BILBORD PROŠIRENI

Plakat ovog formata je nešto manje zastupljen na našim prostorima, a najčešće se koristi kada želimo da ga postavimo na svako mjesto koje bi moglo da zadovolji njegovu svrhu oglašavanja.

SLIČNI POSTOVI