Dizajn kataloga

Dizajn kataloga? Uloga kataloga u direktnom marketingu?

DESIGN CATALOGUE

Dizajn kataloga i njegova tehnička prirema prije same izrade su od izuzetne važnosti kako bi njegova uloga dobila svoj puni značaj. Katalozi su praktični ukoliko želimo da prezentiramo više usluga ili proizvoda, te da ih detaljno opišemo.

Katalozi ili Brošure se izrađuju na različitim gramažama papira sa različitim tehnikama uvezivanja. Katalozi se do 12 stranica uvezuju klemanjem, a preko 12 stranica se mogu uvezivati mekim ili tvrdim uvezom. Korice mogu biti izrađene od 350 g/m2 papira i tada postoji mogućnost matt/gloss plastifikacije i UV lakiranja.

NUDIMO VAM

Pored samog dizajna kataloga i tehničke pripreme mi vam nudimo i štampu kataloga na različitim vrstama papira sa različitim tehnikama uvezivanja. Također nudimo mogućnost da svoje proizvode u katalogu prezentirate na 3 svjetska jezika (engleski turski, arapski), te nudimo uslugu fotografisanja vaših proizvoda za kataloge ili društvene mreže.

USLUGA UKLJUČUJE

VRSTE KATALOGA

katalog a4

Katalog A4

Katalog A4 je jedan od najpopularnijih formata za kataloge. Štampa se većinom u većem broju stranica sa tehnikom uvezivanja tvrdog uveza. Korice se izrađuju na 350 g/m2 papiru sa mogućnošću matt/gloss plastifikacije.

katalog a5

Katalog A5

Katalog A5 je popularan format kataloga kada želimo da prezentujemo manji broj usluga ili proizvoda. Većinom se štampa na 250 g/m2 papiru i sadrži maksimalno do 8 stranica.

katalog a6

Katalog A6

Katalog A6 spada u manje zastupljen format kataloga. Većinom je naminjen za prezentovanje manjeg broja informacija i štampa se u manjem broju stranica. Zbog svoje veličine može poslužiti kao džepni katalog.

katalog landscape

Katalog Landscape

Katalog Landscape je sve više popularniji format kataloga i štampa se u horizontalnom formatu i predviđen je za manji broj stranica.

SLIČNI POSTOVI