Dizajn knjige

Dizajn knjige? Dizajn korica? Tehnička priprema i štampa?

BOOK DESIGN

Dizajn knjige i njezina tehnička priprema su jedan od važnijih parametara koji daju na vrijednosti i učestvuju na recepciji knjige. Dizajn knjige bi trebao da bude usredotočen na to da privuče pozornost željene publike kojoj se knjiga obraća.

Kada je upitanju sama izrada knjiga ona zahtjeva najsavremenije ofset ili digitalne mašine koje će iznijeti kvalitetan otisak na kvalitetnim papirnatim materijalima, kako bi čitaocima pružila satisfakciju i što potpuniji uvid prilikom upoznavanja njezinog sadržaja.

NUDIMO VAM

Nudimo Vam kvalitetan i dobro osmišljen dizajn knjige i njezinog sadržaja. Pored dizajna i tehničke pripreme nudimo vam mogućnost printanja tiraža u skladu sa vašim budžetom sa različitim tehnikama uvezivanja i štampanja na različitiim gramažama papira u manjim ili većim količinama.

USLUGA UKLJUČUJE

VRSTE UVEZIVANJA I PRINTANJA

digitalna stampa knjiga

Digitalna štampa

Digitalna štampa kada je riječ o knjigama daje mogućnost printanja manjeg broja tiraža knjige. Digitalnu štampu karakteriše brzina, efikasnost i kvalitetan otisak na materijalu.

ofset stampanje knjiga

Ofset štampa

Ofset štampa je najpopularnija vrsta štampe kada je riječ o printanju knjiga i omogućava veće tiraže po povoljnim cijenama.

SLIČNI POSTOVI