Dizajn letaka

Dizajn letaka? Koja je uloga i funkcija letaka?

FLYER DESIGN

Flyeri ili Letci su jedan od najpopularnijih reklamnih materijala za koji se odlučuju kompanije kada rade direktan vid marketinga. Flyer ili Letak i više nego zadovoljava potrebe oglašavanja, a svojom veličinom ostavlja mogućnost pozicioniranja velikog broja informacija. 

Letci se mogu izrađivati u različitim oblicima i formatima na različitim gramažama papira.

NUDIMO VAM

Osim grafičke pripreme i dizajna letaka, mi Vam također nudimo i kvalitetnu izradu letaka na digitalnim ili ofset mašinama, ovisno od količine printa, po veoma povoljnim cijenama.

USLUGA UKLJUČUJE

VRSTE LETAKA

letak a4

LETAK A4

Popularan format letka koji zadovoljava potrebe oglašavanja. Obzirom da se radi o velikom formatu, ostavlja mogućnost pozicioniranja velikog broja informacija.

letak a5

LETAK A5

Najpopularniji format letka, koj zadovoljava sve potrebe ovog načina oglašavanja. Veličinom dozvoljava veliki broj informacija koji se mogu pozicionirati na isti.

letak a6

LETAK A6

Manje zastupljen format letka na tržištu i ne spada u popularne formate, ali zbog svoje veličine je mnogo isplativiji u odnosu na formate A4 i A5.

aifsa

AFIŠA

Afiša je poularan format veličine je A4 sa mogućnošću presavijanja na dva mjesta, čime se dobija izgled manje brošure koja je praktična pri korištenju.

SLIČNI POSTOVI