Dizajn vizitki

Dizajn vizitki? Uloga vizitke? Tehnička priprema i štampa?

DESIGN VISIT CARD

Dizajn vizitki je presudan kada je riječ o kvalitetno izrađenoj vizit karti. Vizit karta spada u korporativni identitet vaše kompanije što je čini osnovnim reklamnim materijalom svake firme. Ona se koristi pri prvom kontaktu  sa poslovnim saradnicima i dobro osmišljenim dizajnom vizitke možete uticati da poslovni partneri ili vaši klijenti dobiju sve informacije o vama.  

Također za kvalitetnu vizitku je presudan materijal od kojeg se izrađuje, što je zajedno sa dobrim dizajnom čini smislenom i efikasnom.

NUDIMO VAM

Nudimo Vam atraktivan dizajn vizitke koji će odisati orginalnošću sa jasno koncipiranim informacijama o vašoj firmi, brendu ili proizvodu. Pored dizajna nudimo Vam štampu vizit karti na različitim gramažama papira sa različitim vrstama od standardnih i posebnih do specijalizovanih i reljefnih. Također nudimo Vam i različite vrste otiska od digitalnog do UV i lak printanja.

USLUGA UKLJUČUJE

VRSTE VIZITKI

izrada vizitki

VIZITKA STANDARD

Najzastupljenija i najisplativija vizit karta koja se štampa na 350 g/m2 Kunsdruck papiru. Mogućnost štampe jednostrane ili obostrano. Većinom se štampaju u standardnim dimenzijama, ali postoji mogućnost i štampe u različitim dimenzijama.

stampa vizitki

VIZITKA POSEBNI PAPIR

Vizit karta koja se štampa na jednom od tzv. posebnih papira. Ostavlja dojam skupog materijala, pa tako i sama vizitka odiše ozbiljnošću i kvalitetom. Mogućnost štampe: CMYK I UV lak. Materijal: reljefni papir - sedefasti papir (sjajni)

printanje vizitki

PVC VIZITKA STANDARD

Slabije zastupljena vizitka na tržištu, a odlikuju je izdržljivost i kvaliteta, mogućnost da se naglase određene informacije. Također se mogu koristiti i kao ID kartice za klubove, hotele, trgovinu ili kao plastične akreditacije.

plasticne vizitke

PVC VIZITKA TRANSPARENT

Također slabije zastupljena vizitka na tržištu, kao i PVC vizitku Standard odlikuju je izdržljivost i kvaliteta. Također se mogu koristii i kao ID kartice za klubove, hotele, trgovinu ili kao plastične akreditacije.

SLIČNI POSTOVI