Uvjeti korištenja

Uslovi korištenja

Kompanija DLS  d.o.o  je putem internet stranice na domeni www.studiodls.ba  prezentirala proizvode i usluge koje nudi u svom programu poslovanja.  Prozvodi prezentirani na stranici služe u svrhu informisanja o istim, kao i za narudžbe usluga, te upravljanje sadržajem stranice.  Na domeni www.studiodls.ba definisani su uslovi i pravila korištenja web stranice. Ukoliko se posjetitelj iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja online trgovine treba da se suzdrži od korištenja iste, ili eventualno da obavjesti tim za podršku o svim mogućim nedostacima ili greškama na br. +387 32 833 238 ili na e-mail adresu info@studiodls.ba

Svaki korisnik DLS d.o.o. online platforme samoincijativno za svoje potrebe  i na svoju odgovornost pristupa sadržajima dostupnim na stranici i samoincijativno prihvata uslove korištenja.  

Svaki vid zloupotrebe u cilju plagiranja sadržaja sa stranice,  kao i bilo kakvi hakerski napadi na DLS d.o.o. internet stranicu izričito su zabranjeni. Svako zlonamjerno, nezakonito korištenje kao i ono koje se protivi uslovima korištenja stranice www.sfmprint.ba smatrat će se kažnjivim djelom, i bit će predmetom tužbe.

Saglasnost i pravila

DLS d.o.o u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave korisnicima, ukoliko to bude smatrao neophodnim, može izbrisati određeni dio uslova, ili redefinisati određeni dio ukoliko bude potrebno. Zbog toga savjetujemo posjetitelje ove stranice da povremeno ponovo pročitaju uslove korištenja kako bi uvijek na vrijeme bili informisani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice smatra se da se korisnik slaže sa svim uslovima korištenja kao i promjenama. 

Krajnji korisnik se slaže da je korištenje Internet stranice www.studiodls.ba isključivo na njegovu odgovornost kao i da DLS d.o.o ne garantuje za posljedice koje mogu nastati upotrebom stranice ili za tačnost ili pouzdanost informacija. 

 

Zaštita ličnih podataka

PUD DLS d.o.o i STUDIODLS.BA poduzima sve mjere predostrožnosti u cilju zaštite ličnih podataka o posjetiocu, poslovnom saradniku ili kupcu. Svi podaci koje posjetitelj ili krajnji kupac unose u obrazac za registraciju ili prilikom same kupovine (poput: ličnih podataka, adrese i sl.) su zaštićeni i šifrirani.  DLS d.o.o ozbiljno shvata zaštitu ličnih podataka i prilikom razmjene iste pridržava se Zakona o zaštiti ličnih podataka BiH. Svi podaci se koriste samo u zadane svrhe u cilju pružanja što kvalitetnije i efikasnije usluge.  

 

Kolačići

studiodls.ba koristi tzv. Kolačiće ili Cookies u svrhu unaprjeđivanja usluge posjetiocima i krajnjim klijentima DLS d.o.o online poslovanja. Njihova svrha je da skupljaju određene informacije i da čuvaju određene datoteke tekstualnog karaktera na vašem uređaju. Kolčići ne sadrže lične podatke određene osobe niti se putem njih može doći do njih. Klikom da pristajete na uključivanje kolačića na vašem Internet pretraživaću ne čini nikakvu štetu vašem uređaju i ne sadrži nikakve zlonamjerne namjere, aplikacije niti viruse. Kolačići skupljaju informacije poput podataka i broju posjeta na određenim sajtovima. 

IP Adresa

studiodls.ba koristi IP adrese u svrhu informisanja o obrade podataka o proizvodima koje korisnici pretražuju i kupuju. Kao i kolačići IP adresa nije vezana za lične podatke korisnika i krajnjih kupaca niti je moguće izvrštiti identifikovanje osobe.  Shopdls se obavezuje na strogo čuvanje podataka i dostupnost samo uposlenicima DLS d.o.o određenim na tim poslovnim zadacima kojim su ti podaci potrebni za što kvalitetniji rad i kvalitetnije pružanje usluge.